У середу, 24 квітня, стало відомо про те, що лідер Північної Кореї Кім Чен Ин прибув на бронепоїзді до Росії.

Кім Чен Ин

Про це пишуть російські ЗМІ та публікують кадри "хлібосольної" зустрічі диктатора.

У повідомленні йдеться, що Кім Чен Ин зійшов із потягу у Приморському краї, де його зустріли міністр з розвитку Далекого Сходу Олександр Козлов і губернатор Примор'я Олег Кожемяко.

Кім Чен Ин спробував російський коровай, який йому піднесли дівчата у національних костюмах, і відвідав будинок російсько-корейської дружби на станції Хасан. Наразі Кім Чен Ин вже прибув у Владивосток.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Кім Чен Ин прибув до Росії

Нагадаємо, Північна Корея завжди приховувала свої військові розробки і маневри, звичайно, тільки не на параді. Проте фахівцям з Центру стратегічних і міжнародних досліджень (CSIS) у США вдалося вивчити супутникові фото і наявну інформацію про ракетну програму КНДР.

Кім чен Ин

Аналітики знайшли склад стратегічних балістичних ракет. Відомо, що зброя знаходиться на базі "Сіно-Рі" в КНДР. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби CSIS.

За інформацією експертів, база знаходиться в 212 км на північ від демілітаризованої зони на кордоні КНДР і Південної Кореї, і містить балістичні ракети середнього радіусу Nodong-1.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Кім Чен Ин побудував пам'ятник на одному з відомих колишніх ракетних стартових комплексів.

Кім Чен Ин

Судячи з супутникових знімків, онук Кім Ір Сена віддав наказ про будівництво монуменальної споруди, після того, як у 2017 році його військові вперше запустили свою смертоносну ракету "Pukkuksong-2", повідомляє The Sun.

Раніше комплекс "Іхарі" на північно-західних територіях країни використовувався для випробування балістичної зброї середнього радіуса дії 1200 миль.

Також Знай.ua писав про те, що диктатор Кім Чен Ин знаходиться під впливом трьох жінок – сестри, дружини і популярної співачки.