У день другого туру виборів президента в неділю, 21 квітня, голосування українців стартувало досить інтенсивними темпами.

Про це свідчать дані щодо першої явки, повідомляє ЦВК.

У повідомленні йдеться, що з 8.00 до 11.00, тобто за три години після відкриття дільниць, в Україні проголосували 17,43% виборців.

➖Донецкая область - 18,04%

Популярні новини зараз

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Показати ще

➖Луганская - 22,08%

➖Днепропетровская - 14,2%

➖Ровненская - 12,38%

➖Харьковская - 15,84%

➖Хмельніцкая - 16,21%

➖Кіевская - 1,98%

➖город Київ - 0,97%

Варто додати, що буквально декілька хвилин тому проголосував і переможець першого туру та кандидат у президенти Володимир Зеленський, завітавши до однієї із виборчих дільниць Києва.

Володимир Зеленський

Після цього кандидат відправився у свій штаб. Його супроводжували прихильники та журналісти.

Варто також нагадати, що у першому турі українська молодь встановила рекорд найвищою явкою за останні роки виборів в Україні.

Нагадаємо, учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.

"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

Але чи зможе в дійсності актор-сатирик стати головнокомандувачем? Свої політичні амбіції шоумен, який колись навчався на юриста, але став відомим гумористом, приховує. У передвиборній гонці він обійшов нинішнього президента Петра Порошенка, зайнявши другу позицію після Юлії Тимошенко. Чи порадує українців затребуваний гуморист на посаді глави держави?

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський разом зі своєю командою запустив пряму трансляцію з виборчої дільниці, де він збирається голосувати.

Володимир Зеленський, дільниця

Очікується, що Зеленський прибуде тули об 11:00. На деяких дільницях явка вже на 3-5% більше, ніж в минулому турі, підкреслюють у Зекоманді.

Як повідомляє спеціальний кореспондент Знай.ua з місця подій, біля приміщення настільки людно, що підступитися до самого Зеленського практично нереально.

Також Знай.ua писав про те, що кандидат у президенти України від політичної партії "Слуга народу" Володимир Зеленський прибув на дільницю для голосування.