У неділю, 21 квітня, під час голосування Володимира Зеленського на одній із київських дільниць стався гучний скандал, спровокований голою жінкою, яка називає себе "активісткою із Оболоні" (один із районів Києва, - Ред.).

Володимир Зеленський

Скандальні кадри потрапили у об'єктив кореспондента Знай.ua.

Журналіст повідомляє, що одразу після того, як кандидат у президенти Володимир Зеленський зайшов у приміщення виборчої дільниці, перед будівлею з'явилася напівгола вагітна жінка.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Показати ще

На її грудях красується напис англійською "PIG in aPOXE", доповнений малюнком свині на животі.

На прохання журналістів пояснити свої дії жінка відзначила: "Читайте мою позицію на моїх грудях".

"Це ж очевидно, що її підіслали з боку Порошенка - ніяких коментарів і об'єктивних причини не називала.Почему ж вона не сказала, чому? Президент в ці дні поводиться дуже низько-цілком міг докотитися до такого", - вважають очевидці "виборчого стриптизу".

Нагадаємо, кандидат у президенти України від політичної партії "Слуга народу" Володимир Зеленський прибув на дільницю для голосування.

Як повідомлявє спеціальний кореспондент Знай.ua з місця подій, біля приміщення настільки людно, що підступитися до самого Зеленського практично нереально.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський разом зі своєю командою запустив пряму трансляцію з виборчої дільниці, де він збирається голосувати.

Очікується, що Зеленський прибуде тули об 11:00. На деяких дільницях явка вже на 3-5% більше, ніж в минулому турі, підкреслюють у Зекоманді.

Також Знай.ua писав про те, що ніч перед виборами з суботи на неділю видалась безсонною для багатьох, зокрема, для працівників суду.