Кандидат у президент, переможець першого туру виборів, Володимир Зеленський випустив потужне відео зі зверненням всьому українському народу.

Відеозвернення опублікували на Telegram-каналі "Команда Зеленського"

Володимир Зеленський

"За 28 років вони вкрали у тебе майже все. Не дай їм вкрасти ще й твій голос. 21 квітня приходь на вибори. Не дай їм вкрасти твоє майбутнє", - каже Зеленський.

Варто нагадати, що Кандидат у президенти України та керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський розкритикував медичну реформу Уляни Супрун.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Зеленський сказав, що Верховна Рада не має відповідей на деякі питання, які дуже цікавлять громадськість. Як приклад кандидат Зеленський привів медичну реформу і дії в зв'язку з цим ст.. міністра охорони здоров’я України Уляни Супрун. Володимир Зеленський зазначив, що перед ухваленням рішення про реформування медицини в Україні потрібно врахувати думку самих українців.

"Приймають медичну реформу. Хто взагалі запитав у людей? "А як ми з села доїдемо в цю лікарню?", тому що тепер швидка допомога не приїжджає, а у моєї дитини 39 (температура), і навіть, якщо 37 і це бабуся з онукою, у неї серце вистачає, до неї не їде швидка допомога, тому що у нас така реформа", - обурився лідер президентської гонки.

Супрун приступила до виконання обов'язків міністра охорони здоров'я влітку 2016 року. В рамках медичної реформи пацієнти отримали право вільно вибирати лікаря.

Крім того, 99% наявних комунальних установ, які надають первинну медичну допомогу, стали автономними підприємствами і уклали договір з Національною службою охорони здоров'я.

Нагадаємо, Аваков терміново звернувся до Зеленського і Порошенка

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зеленський заговорив про Бога на всю Україну

Також "Знай.ua" писав про те, що Зеленський розповів, що насамперед продасть в Україні після виборів