У понеділок, 15 квітня в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 14 год. 3 ст. 289, ч. 1 ст. 263, ч. 1 ст. 348, п. п. 11,12 ч. 2 ст. 115 КК України правоохоронні органи змогли затримати групу людей, які намагалися чинити опір поліції. Це сталося недалеко від будинку кандидата в президенти Володимира Зеленського.

Про це повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган у Facebook.

Вона розповіла, що організована група з трьох чоловік готувала замах на одного відомого в кримінальному світі авторитета. На даний момент замовник злочину невідомий.

"В той же час затримання відбувалося в лісі, поруч з дорогою, що веде до села Іванковичі. Враховуючи те, що багатьом ЗМІ відомо, що саме в Іванковичах проживає сім'я кандидата в президенти України Володимира Зеленського, окремі засоби масової інформації через повідомлення одного з народних депутатів помилково почали трактувати цю подію, як можливий замах на нього", - пояснила Вона.

Популярні новини зараз

Повістку вручили мамі або бабусі: адвокат пояснив, як діяти в такому випадку

Росія готує нові обстріли: цілитимуться по ядерних об'єктах України

Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Показати ще

Сарган зазначила, що у силовиків відсутня яка-небудь інформація по підготовці затриманими злочини проти Володимира Зеленського. Прес-секретар уточнила, що людина, на яку вони готували замах, за збігом обставин також проживає неподалік.

На даний момент готуються клопотання про обрання затриманим міри запобіжного заходу.

Раніше повідомлялося, що Михайло Саакашвілі звернувся до можливого майбутнього Президента України Володимира Зеленського. Екс-Президент Грузії закликав Володимира Зеленського від початку починати знищувати корупційну гідру і не дати шанс кланам та баригам взяти реванш.

Нагадаємо, Саакашвілі дав Зеленському терміновий рада.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський звернувся до президента Макрону.

Знай. ua писав, що у Зеленського розповіли, хто увійде в команду "Слуги народу" .