Українці у мережі бурхливо обговорюють результати першого туру президентських виборів. За результатами, по всій Україні лідером голосування став Володимир Зеленський.
Відомий шоумен зі студії "Квартал 95" вразив українців ще на початку цього року, висунувши свою кандидатуру на президентські вибори. Незважаючи на те, що у політиці він недавно, Зеленського знає більшість українців як успішний актора і незмінний лідер "Кварталу 95". Цікаво, що у шоумена є ще одна сторона, яку він зовсім рідко демонструє публіці, бо щастя любить тишу. Йдеться про його сім'ю.
Вже понад 15 років Володимир Зеленський одружений із Оленою. Жінка тепер має всі шанси стати першою леді України.
Зеленські одружилися ще в 2003 році після 8 років стосунків. Згодом, після одруження у них народилася донька Олександра, а в 2013 році у неї з'явився молодший брат Кирило.

Володимир Зеленський не раз заявляв, що його дружина прекрасна господиня, любляча дружина і турботлива мати. Разом з тим, вона встигає залишатися ще і одним із співавторів проекту "Квартал 95". Впевнено можна сказати, що Олена Зеленська успішно поєднує роль дружини і матері з роботою. Крім того, вона особисто стежить за зовнішнім виглядом свого чоловіка і купує для нього трендові речі.
Зеленський не один раз заявляв, що для нього сім'я – найважливіша річ на світі.
Олена Зеленська народилася в Кривому Розі в 1975 році, в дівоцтві вона носила прізвище Кияшко. Дружина шоумена розповіла, що з відомим чоловіком ніколи не нудьгує, крім того, він – інтелігентна, порядна людина і при цьому дуже дотепний чоловік.
Володимир і Олена створили щасливу сім'ю. І сам шоумен неодноразово зізнавався, що сім'я для нього – це найдорожче і найважливіше.

"Родина – це унікальна історія. Я ні на що не готовий, щоб їх втратити", - говорить Зеленський.

Нагадаємо, Ігор Лесєв дав пораду команді Зеленського: "Взагалі, нічорта не робіть ці три тижні й він стане президентом".

Як повідомляв "Знай.ua", ЦВК оприлюднила дані про явку виборців:стало відомо, які області забезпечили перемогу Зеленського.

Також "Знай.ua" писав, що чинний президент Петро Порошенко викликав кандидата в президенти Володимира Зеленського на дебати.

Популярні новини зараз

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще