У четвер, 11 квітня, стало відомо про те, що кандидат у президенти Володимир Зеленський не прийде здавати аналізи експертам VADA перед дебатами.

Володимир Зеленський

Про це повідомляє BBC News Україна.

Відповідну заяву зробив спікер та політичний консультант кандидата Дмитро Разумков, який наголосив, що Зеленський вже здав аналізи.

"Було питання у здачі аналізів - аналізи здали. Хто вже як здав: хтось здавав у незрозумілому медпункті, а хтось - у лабораторії", - сказав він.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Разумков вважає, що "далі треба вже не аналізи здавати, а йти на дебати". За його словами, наразі Зеленський активно готується до дебатів 19 квітня, які, за попередньою інформацією, відбудуться на НСК "Олімпійський".

Нагадаємо, у команді кандидата у президенти України Володимира Зеленського звернули увагу на тонни бруду, що виливаються на шоумена напередодні другого туру.

Володимир Зеленський

Про це зазначає офіційний Телеграм-канал "Команда Зеленського".

Зокрема, йдеться проте, що опоненти Зеленського вдались до використання так званих чорних технологій, які можна помітити на кожному кроці.

У штабі Зеленського нагадали, що сам термін "чорний PR" з"явився доволі давно. Основним його завданням є саме робота у політичній сфері, коли необхідно "очорнити" свого противника.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у команді кандидата в президенти Володимира Зеленського заявили, що на офіційному Telegram-каналі Президента України Петра Порошенка, було опубліковано "брудне" відео про шоумена.

Володимир Зеленський

На відео фура збиває Зеленського, після чого у кадрі з'являється знаменита "біла доріжка" і напис: "У кожного своя дорога".

У відео використані кадри з останнього рекламного ролика Зеленського, який вийшов вранці 10 квітня.

Також Знай.ua писав про те, що у мережі ходить безліч спільних знімків кандидата в президенти Володимира Зеленського та його дружини - потенційної першої леді Олени Зеленської.