Вчора, 21 березня в Херсоні співробітниками поліції було припинено розповсюдження матеріалів із ознаками чорного піару. Про це повідомляє представник команди Зе в Херсоні Юрій Соболевський.

Матеріали мали "поверхневі ознаки передвиборної агітації та графічні знаки, зовні схожі на елементи символіки Зе!команди", - повідомив він.
Виготовлення та розповсюдження цих матеріалів, за словами Соболевського, було ініційовано одним з "лідерів" президентської гонки, що входять в топ сорок кандидатів у Президенти України.

Раніше ми писали, що шоумен Володимир Зеленский розповів про компроміси, на які готовий піти заради завершення війни.

Зокрема, найбільш рейтинговий кандидат у президенти розповів, що можна піти на певні мовно-культурні поступки, враховуючи особливість цих регіонів. Крім того він додав, що жодних поступок не буде.

"Можна розглядати культурно-мовні особливості цих регіонів, - вважає Зеленський. - А що стосується всього іншого - якщо б вони залишилися з вільною і незалежною Україною, то вже отримали б на порядок більше прав і свобод, ніж коли-небудь зможуть мати в РФ", - сказав він.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Також ми писали, що кандидата в президенти Володимира Зеленського, рейтинги якого, за даними соціологів, не на жарт турбують опонентів, продовжують закидати фейками, щоб хоч якось зганьбити новоспеченого політика.

В команді Зеленського заявили, що влада замовила проти нього "жовті" газети з фейковими матеріалами.

Нагадаємо, перший віце-спікер ВРУ Ірина Геращенко зареєструвала законопроект про обов'язкові дебати між учасниками другого туру президентських виборів.

Як повідомляв "Знай.uа" міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков оцінив шанси кандидата в президенти Володимира Зеленського на майбутніх виборах.

Також Знай.uа" писав, що лідер студії " Квартал 95 і кандидат в президенти Володимир Зеленський здивував українців несподіваною заявою щодо політичних амбіцій фронтмена гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука.