Бізнесмен Ігор Коломойський заперечує, що має яку-небудь фінансову допомогу або підтримку кандидатів у президенти шоумену Володимиру Зеленському і лідеру партії "ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко. Відповідну заяву він зробив в інтерв'ю для BBC News Україна".

"У нас із Зеленським є контрактні відносини: між телеканалом, де я є акціонером, і його продакшн-студією. Вважаю, що телевізійна група "1+1" дуже зацікавлена в контракті з "Кварталом" Зеленського, де він є фронтменом. Це - всі наші відносини. У нас немає спільного бізнесу", - пояснив бізнесмен.

Крім того, Коломойський називає Зеленського "повністю самостійним" від його впливу.

"Не може людина з більш низьким інтелектом та ерудицією впливати на більш розумного і талановитого. Тому я можу сказати, що він досить самостійний, навіть повністю самостійний", - зазначає Коломойський.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Бізнесмен не бачить проблеми у відсутності політичного досвіду і вважає, що зміна поколінь завжди є болючим процесом, а від дій досвідчених політиків вже немає ніякого результату в країні.

"Фінансову підтримку можете відразу не розглядати. Навіть якщо б я хотів фінансово підтримати, то не зміг би, бо обмежений через заморозки активів Високого суду Лондону", - пояснює бізнесмен.

Коломойський вважає, що Тимошенко буде хорошим президентом, тому що пройшла злети і падіння, однак дорогу треба давати молодим.

Нагадаємо, Квартал 95 жорстко висміяв "мочилово" Зеленського. Актори висміяли спроби дискредитації Зеленського, зібравши "весь бруд в одному місці".

Як повідомляв Знай. ua, Коломойський пішов на крайності через Приватбанку. Незважаючи на гучні інформпривід, в країні є люди, які зацікавлені в стабільності банку.

Знай. ua писав, що Зеленський не втримався і різко вилаявся в бік Олени Кравець. Інцидент стався під час зйомок серіалу "Слуга народу 2".