Ведучі церемонії відкриття пісенного конкурсу "Євробачення-2017", яке відбулось в Києві 7 травня, отримали гонорари по 79 тисяч гривень кожен.

Інформація про грошові виплати оприлюднена в угоді ПАТ "НСТУ" і ФОП Джеджула Андрій Володимирович у системі держзакупівель Prozorro. Загальна сума гонорарів становить 2,49 мільйона гривень.

У кошторисі зазначені гонорари семи ведучих. Тетяна Терехова, В'ячеслав Варда і Андрій Джеджула отримають за вечір по 78 975 гривень, або три тисячі доларів за нинішнім курсом.

Решта ведучих – Андрій Кіше, Ганна Буткевич, Емі Грейс та Нейба Траоре. Але їх гонорари не розписані по прізвищах. Відомо лише, що хтось із цих ведучих отримає 157 950 гривень, а інші - як і їх вищевказані колеги.

Ведучі працювали один вечір на церемонії відкриття, яка відбувалась в Маріїнському парку та площі Конституції. Тут проклали найдовшу в історії конкурсу червону доріжку для презентації учасників "Євробачення".

Популярні новини зараз

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Крім гонорарів ведучих, у кошторисі вказані виплати для трьох артистів, імена яких не повідомлялись. Вони отримали по 169 тисяч гривень. Візажисту та перукарю ведучих заплатили по п'ять тисяч гривень.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, на костюми для трьох головних ведучих конкурсу "Євробачення-2017" витратили кругленьку суму.