Сьогодні, 7 травня, о 8 вечора Київ почне урочисту церемонію відкриття міжнародного музичного конкурсу "Євробачення-2017". Перед цим, о 5 вечора, на площі Конституції, перед Маріїнським палацом, відбудеться хода по червоній доріжці представників 42 країн-учасниць. За словами організаторів, це буде найдовша червона доріжка за всю історію конкурсу - 265 метрів.

Як повідомляє Укрінформ, урочисте відкриття відбудеться в конгресно-виставковому центрі "Парковий". Всі урочисті церемонії вестимуть сім чоловік. Національні коментатори конкурсу, журналістка Тетяна Терехова та телеведучий Слава Варда, зустрінуть конкурсантів біля будівлі Верховної Ради.

Тетяна Терехова

Слава Варда

Навпроти Маріїнського палацу учасників ходи привітають співак і продюсер Андрій Кіше, моделі Емі Грейс і Нейба Траоре. Саме тут журналісти зможуть поспілкуватися з конкурсантами.

Популярні новини зараз

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Андрій Кіше

Емі Грейс

Нейба Траоре

Неподалік від оглядового майданчика, а це останній етап червоної доріжки, співаки зустрінуться з учасниками міжнародної фан-групи, яких налічується не менше 600. Тут конкурсантів привітають актор і телеведучий Андрій Джеджула, а також акторка й радіоведуча Ганна Буткевич.

Андрій Джеджула

Ганна Буткевич

Після закінчення урочистої ходи учасники вирушать в КВЦ "Парковий", де розташувався "Євроклуб" - одна з трьох офіційних локацій конкурсу. Тут учасники піднімуть свої прапори і урочиста церемонія відкриття конкурсу нарешті почнеться.

Як червона доріжка, так і сама церемонія, проходитимуть англійською мовою. Для того, щоб українські телеглядачі все розуміли, синхронним перекладом займеться радіо- і телеведучий Павло Шилько, більш відомий як DJ Паша.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, де і коли можна буде подивитися фінал грандіозного свята.