Колишній міністр енергетики на вугільної промисловості Володимир Демчишин оприлюднив фінансову звітність за минулий рік. Виявилося, що після відставки очільник відомства не бідує - в його розпорядженні елітна нерухомість та чималі суми готівкою.

Відповідні дані опубліковані в Єдиному державному реєстрі електронних декларацій.

Згідно документу, Демчишин, який тепер являється членом наглядової ради Нафтогазу, протягом 2016 року за виконання своїх обов'язків отримав 35,7 тисячі гривен. На новій посаді оплата значно зросла: до 2,8 мільйона гривень.

Його дружина Уляна також виявилася доволі заможною. Загальний обсяг її прибутків склав 383 тисячі гривень.

Також екс-міністр володіє земельною ділянкою площею 399 кв. м, а також – будинком на 389,6 квадратів у Києві. На супутницю Демчишина зареєстрована квартира більш скромних розмірів – у 46 квадратних метрів.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

В автопарку родини - Audi А6 2011 року випуску, а заощадження на банківських рахунках складають 2,2 мільйона гривень, а також 600 тисяч гривень, 175 тисяч доларів та 20 тисяч євро – у готівці.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ігор Насалик задекларував численні земельні ділянки, цілий автопарк та величезні суми в іноземній валюті.