Фінансовій звітності Міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика позаздрять навіть успішні бізнесмени. Величезні суми готівкою, банківські рахунки, дорогі авто та земельні ділянки – чого тільки не вніс очільник відомства у свою декларацію.

Відповідні дані розміщені в Єдиному державному реєстрі електронних декларацій.

Згідно документу, Насалик зберігає значні "стратегічні запаси" переважно в іноземній валюті: 140 мільйонів євро та 450 тисяч доларів, а ще 1,4 мільйона – у гривні.

Банківські рахунки міністра теж не пустують: там нараховується 100 тисяч євро та 450 тисяч доларів.

Заробітна плата також надто відрізняється від тої, яку отримують звичайні українці. Протягом минулого року він отримав 221,987 тисяч гривень , і це тільки починаючи із квітня.

Популярні новини зараз

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Дружина Насалика виявилася також небідною особою. Займаючись підприємницькою діяльністю, вона заробила 941,955 тисяч гривень, а ось для решти 366,382 тисяч гривень джерело отримання взагалі не вказувала.

Поповнив очільник відомства і свій автопарк: за рік придбав 2 нових автомобіля Mercedes сумарною вартістю 3,8 мільйона гривень: Mercedes-Benz S500L 4MATIC 2015 року випуску, а також Mercedes-Benz GLE400 4 MATIC 2016 року випуску, який записав на дружину.

В його власності також кілька земельних ділянок, будинок під Києвом площею 561 квадратних метрів, квартира на 287 квадратних метрів, а також офіс у центрі столиці.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що декларація дружини вінницького мера Сергія Моргунова вразила його земляків: обраниця міського голови виявилася значно багатшою за чоловіка.