До правоохоронців Свалявського відділення поліції звернулася 37-річна жінка із заявою про крадіжку. Вона розповіла поліцейським, що залишила телефон на столику та пішла приймати товар, що привіз постачальник. Коли ж повернулась, то помітила, що телефон зник. Мобільний коштував 1500 гривень.

Про це повідомляє прес-служба управління Міністерства внутрішніх справ у Закарпатській області.

Але поліцейські швидко вирахували злодія. Ним виявився 35-річний чоловік, який працює експедитором. Він мешкає в місті Ужгород.

Чоловік в той день привіз товар до зазначеного магазину. Він помітив, що на столі лежить мобільний телефон і вирішив поцупити його. Зловмисник скористався моментом, коли жінка приймала товар і взяв телефон.

Читайте також: Вор-сладкоежка украл из магазина 23 шоколадки

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Чоловік зізнався правоохоронцям у скоєному. Він їм розповів, що мобільний подарував своїй тещі на день народження. Раніше дружина дала йому гроші на подарунок мамі. Але чоловік протринькав їх за кілька днів. Тому він й вирішив вкрасти телефон.

Телефон у зловмисника вилучили. За даним правопорушенням відкрито кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "крадіжка".

Правоохоронці ведуть у справі досудове розслідування.