Вранці у вівторок у Святошинському районі Києва вибухнув автомобіль, в результаті чого постраждав чоловік. Про це повідомила начальник ВГЗ МВС України у Києві Оксана Блищик, передає УНН.

За її словами інцидент стався о 9:30.

"Автомобіль вибухнув у Святошинському районі столиці. Внаслідок цього постраждав 35-річний чоловік. Йому відірвало ногу. На місце події виїхала слідчо-оперативна група", - заявила Блищик.

Як з'ясувалося пізніше, автомобіль марки Lexus RX 300 вибухнув на вулиці Ушакова. Потерпілим виявився бізнесмен з Кіровограда, 1980 року народження.

Як з'ясували правоохоронці, водій сів за кермо і поїхав у справах. Чоловік зупинився пропустити автомобіль - і саме в цей момент пролунав вибух.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Читайте також: Чоловік залишився без руки через вибух боєприпасу

Як повідомлялося раніше, у ніч з 12 на 13 листопада в Ужгороді пролунало два вибухи - поблизу приватного будинку і у дворі багатоповерхівки. Один вибух пролунав на подвір'ї депутата Ужгородської міськради Юрія Мандича, який, будучи членом "Партії регіонів", працював також у Раді минулого скликання.

Другий вибух стався на вулиці Лавріщева. Зловмисники намагалися підірвати авто члена "Козацької територіальної оборони України", заступника отамана Ігоря Савицького, заклавши під авто вибуховий пристрій.