Вчора напередодні другого туру виборів мера міста у Сєвєродонецьку тітушки спробували зірвати зустріч активу політичної партії "Наш край" з виборцями в ДК Будівельників. Про це заявив волонтер і лідер ВГО "Народна довіра" Сергій Шахов, передає УНН.

Він зазначив, що на зустрічі новообрані депутати міськради хотіли подякувати жителям Сєвєродонецька за високий рівень підтримки - партія зібрала понад 20% голосів і зруйнувала монополію в міськраді Партії Регіонів і "Опозиційного блоку".

Читайте також: В Мелітополі на дільницях з'явилися "волонтери" від "Опозиційного блоку"(фото)

За словами Шахова, людей, які прийшли до будівлі будинку культури, зустріли тітушки і спортсмени. Вони заважали зайти в будівлю, фактично заблокувавши вхід, штовхали пенсіонерів і погрожували "знайти і переламати ноги". Шахов каже, що тітушки вели себе агресивно і стали живим ланцюгом навколо будівлі ДК.

Як розповів Шахов з посиланням на джерела в правоохоронних органах, провокацію біля будинку культури організував один з кандидатів у мери Сєвєродонецька Володимир Грицишин. Також до залякування людей причетний Євген Байрамов - член Сєвєродонецької територіальної виборчої комісії від "Опозиційного блоку" і, за неофіційною інформацією Шахова, права рука народного депутата України з Опоблоку Сергія Дунаєва. Люди нардепа також були помічені в оточенні будівлі ДК.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Результат протистояння вирішив приїзд міліції і виїзд на місце активістів на чолі з Сергієм Шаховим. Міліція змогла запустити людей в ДК і зустріч партактиву "Нашого краю" з виборцями, які не побоялися погроз, почалася з двогодинним запізненням.