У місті Кременчуці Полтавської області учасника екзит-полів на другому турі місцевих виборів Антона Холода невідомі облили зеленкою.

Про це він розповів в розміщеному на YouTube коментарі для "Громадське.ТВ".

За словами потерпілого, до нього підійшли п'ять-шість чоловік спортивної статури і спочатку розпитували, чим він займається, попросили надати особисті дані. Антон Холод відмовився надати особисті дані і тоді один з нападників забрав у нього папку з документами, а другий бризнув зеленкою на куртку, руки й обличчя.

Читайте також: Нова схема підкупу у Чернігові: штрих-коди на паспортах виборців (фото)

У прес-службі Нацполіціі відзначають, що в Кременчуці зафіксовані вже 4 подібні випадки. При цьому поліція встановила і затримала осіб, причетних до події.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"На одній з вулиць міста було затримано автомобіль марки" Шевроле "з чотирма чоловіками в ньому, у віці від 20-ти до 26 років. У салоні автомобіля правоохоронці виявили та вилучили пляшки з зеленкою", - зазначили в поліції, додавши, що постраждалі дізналися в пасажирах автомобіля своїх кривдників.

В даний час вирішується питання про внесення відомостей про вчинений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею "хуліганство".