Кількох днів мешканку Дарницького району столиці утримують в заручниках разом з маленькими дітьми.

Про це написала сама Вікторія Машовець на своїй сторінці в Facebook.

Як розповідає жінка, 9 листопада в квартиру, де вона проживає зі своїми дітьми і матір'ю, вломилися кілька невідомих чоловіків, які посилаючись на документи про право власності висловили наміри виселити сім'ю.

Поліція, яку Вікторія викликала на місце події, розібратися в ситуації не змогла. Тому жінка залишилася наодинці з шістьма "головорізами", які відмовилися залишати квартиру.

Пізніше чоловіки заходилися робити ремонт - почали ламати стіни в квартирі.

Популярні новини зараз

Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку

Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Вторгнення, за словами потерпілої, сталося через судову тяганину з "ЕРДЕ Банком", де сім'я взяла кредит на 350 тисяч гривень під заставу квартири, проте борг не погасила.

"Я боюся, що мої діти опиняться на вулиці, тому що їх виписали незаконно з квартири, син не ходить до школи (3 клас), а дочка в садок", - зазначила Вікторія

Жінка запевняє, що її квартиру вже незаконно перепродали кілька разів.

Читайте також: Дворічна дитина наковталася невідомих пігулок у Києві

"Те, що описано в ситуації, вражає своїм рівнем анархії і почуттям вседозволеності з боку нападників, а також рівнем "безхребетності "з боку поліції. Кваліфікація дій нападників: стаття - бандитизм - 5-15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. При цьому адвокат постраждалої сторони міг би навіть наполягати на проведенні службового розслідування в МВС з приводу бездіяльності поліцейських", - вважає адвокат Артем Багінський.