Правоохоронні органи виявили два гранатомети, бойову гранату та понад 500 патронів до автомата Калашнікова в ході розслідування скоєння розбійного нападу на літню жінку.

Про це йдеться на сайті МВС.

20 жовтня правоохоронці знешкодили двох зловмисників, які напали на 67-річну пенсіонерку. Під час затримання злочинці чинили опір правоохоронцям та погрожували зброєю. Міліції довелося застосувати табельну вогнепальну зброю. Один із зловмисників загинув під час затримання, інший був поранений та помер у лікарні.

Працівники карного розшуку встановили особи нападників. Обидва були засуджені за вбивства до довічного ув'язнення. Один із них у 1998 році вбив двох харківських міліціонерів, другий позбавив життя кількох людей.

Читайте також: У Мар'їнському районі підірвали схрон боєприпасів (фото)

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Злочинці відбували покарання в донецькій колонії, яка зараз знаходиться на підконтрольній бойовикам території. Нещодавно вони втекли із виправної установи та направилися до Херсона.

Під час проведення обшуку в квартирі, яку винаймав один зі злочинців, міліція знайшла два споряджених бойовими зарядами гранатомети РПГ, наступальну гранату РГД-5 та 510 патронів до автомата Калашникова калібру 5,45 мм.