На Сумщині прикордонники затримали автомобілі з тонною скумбрії та з тюками одягу. Крім того інший громадянин України намагався переправити цукор до Росії.

Про це повідомили у Держприкордонслужбі.

Військовослужбовці мобільної прикордонної застави "Суми" в ході несення служби в районі н.п. Ямпіль зупинили на одному з контрольних постів автомобіль "ГАЗ" під керуванням нашого співвітчизника. У транспортному засобі чоловік перевозив 45 ящиків зі свіжомороженою рибою "Скумбрія атлантична" російського виробництва.

Водій пояснив, що направляється до населенного пункту Шостка, при цьому у нього не було жодних документів на товар.

Читайте також: Українець пішки ніс в Росію п`ять раритетних ікон

Популярні новини зараз

Абонентів "Київстар" поставлять перед вибором: це буде непросто

Все одно мають прибути до ТЦК, термін – до 16 червня: знятих з обліку приголомшили новиною

Ні чим не погидують: в ухилянтів-боржників відбиратимуть останнє, в тому числі і особисті речі

Чоловіків застерегли від помилки у ТЦК: читайте уважно

Показати ще

Вантаж риби, загальна вага якої склала близько 1 тонни, встановленим порядком передано працівникам Державної фіскальної служби. Ще один автомобіль з вантажем товарів народного споживання затримали учора на кордоні з Росією військовослужбовці цього ж загону відділу "Свеса".

Також учора на ділянці відділу "Нова Слобода" Сумського загону прикордонники затримали громадянина України з вантажем цукру. Охоронці кордону зупинили чоловіка за кількадесят метрів від держрубежу між українським населеним пунктом Дорошівка та російським Тьоткіно. Чоловік намагався перенести три мішки цукру загальною вагою 150 кілограмів до Росії.

Як повідомлялося раніше, на Волині виявили контрабанду одягу з Лондона на півмільйона гривень.