1 жовтня у Львові стартувала виставка-ярмарок "Львівський товаровиробник". Цього року вона рекордна за кількістю учасників. Презентувати свою продукцію зголосилося аж 75 компаній і два десятки виробників ручної роботи, повідомляє ZAXID.NET.

Всюдихід "Хантер" – гордість цьогорічного ярмарку. Це новинка від концерну "Електрон". Автомобіль призначений для спеціальних служб і роботи на складній місцевості. А з додатковим броньованим корпусом може застосовуватись і на війні.

"Це є повнопривідна машина, вона має спеціальне обладнання для самовитяжки і надання допомоги іншим транспортним засобам. Ця машина може доставити як пасажирів, команду, штаб, так і обладнання. Вона обладнана і верхньою оглядовою площадкою. Також є рації, зв'язок, в тому числі GPS", – розповів генеральний директор "Електрону" Юрій Бубес.

Всюдихід розрахований на перевезення шести осіб (дві в кабіні і чотири у кузові). Витримує робочі температури від -35⁰ до +40⁰ градусів.

Читайте також: На "День врожаю-2015" в Ужгороді пропонували місцеву баранину, виноград і закрутки (фото)

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Ярмарок "Львівський товаровиробник" проходить уже ввосьме.

"Важливо, що це вже є традиція і що такий ярмарок є у Львові, де львівські виробники показують свою продукцію і дуже часто знайомляться між собою і львів'яни бачать, що у нас тут можна купити", – наголосив міський голова Львова.

Триватиме ярмарок до 7 жовтня.