У Миколаєві правоохоронці затримали чотирьох членів організованої групи, які продавали зброю та боєприпаси у регіоні. Про це повідомляє СБУ.

Клієнтами зловмисників були представники кримінальних кіл Миколаєва. "Товар" поставлявся з району проведення антитерористичної операції та ввозився в Україну контрабандним шляхом. Одного з членів групи правоохоронці затримали при спробі продажу пістолета марки "ТТ".

Читайте також: Продавців гранатометів затримали на Дніпропетровщині (відео)

Під час обшуків співробітники спецслужби вилучили два автомати АКС-74, по одному АК-47 та АКСУ-74, тринадцять пістолетів, два з яких з глушниками, автомат ППШ, три пістолети-кулемети та одну напівавтоматичну гладкоствольну рушницю. Зловмисники також зберігали дев'ять артилерійських снарядів калібру 45 мм, одинадцять гранат Ф-1 та РГД-25, заряд ВОГ-25 для підствольного гранатомета, понад дві тисячі набоїв різного калібру та саморобний вибуховий пристрій. Співробітники СБ України виявили ще 19 тисяч доларів США та 26 золотих монет.

Правоохоронці відкрили за цим фактом кримінальне провадження. Наразі встановлюються особи, причетні до протиправної торгівлі зброєю.

Популярні новини зараз

Українці можуть не платити за мобільний зв’язок цілий рік — які умови

У кожного будинку буде свій котел? В Україні готуються до різкого підвищення тарифів на тепло

Без світла по 20 годин: мешканцям багатоповерхівок радять підготуватися до суворої зими

Більшу частину дня будемо з електроенергією: експерти побачили "світло наприкінці тунелю"

Показати ще