У Житомирській області шахраї від імені голови облдержадміністрації Сергія Машковського просять гроші нібито на допомогу дітям та учасникам АТО.

Про це повідомляє "УНІАН".

Невідомі, за словами Машклвського, представляються його помічниками та просять у підприємців гроші нібито на благодійні цілі. Натомість гарантую нагородити їх подякою або грамотою від керівництва області.

Він наголосив, що нікого не уповноважував від свого імені збирати будь-які кошти і закликав жителів області, у разі подібних звернень, повідомляти про них у правоохоронців.

Читайте також: У Харкові затримали підпільного валютника

Популярні новини зараз

Вибити двері та увірватися до оселі: хто отримав шалені повноваження

Штрафи, документи, дипломи, картки та навіть сім'я: які дані з липня потрапляють до ТЦК

В Україні змінюються вимоги до пенсійного стажу: кому доведеться працювати ще 5 років

"Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен

Показати ще

Псевдо-волонтер вже зверталася до керівництва житомирського ТРЦ "Глобал" з проханням перерахувати благодійну допомогу на рахунок нібито якогось фонду.

Голова облдержадміністрації звернувся до правоохоронців з проханням негайно вжити заходів за фактами фінансових махінацій.

Також, за даними Житомирського обласного територіального управління Держгірпромнагляду, невідомі зловмисники телефонують підприємцям і вимагають сплатити на банківський рахунок пожертвування для учасників АТО.