Сьогодні, 18 вересня, в Жовтневому районному суді Харкова оголошено вирок 30-річному місцевому жителю за спробу підірвати залізничні колії.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

Як уточнив начальник відділу прокуратури області Павло Угровецький, підозрюваного засудили до шести років позбавлення волі за замах на вчинення вибуху, спрямованого на руйнування або пошкодження об'єкта, який має важливе значення.

Під час досудового розслідування встановлено, що харків'янин, як активний прихильник ідеї створення так званої "Новоросії", вирішив дестабілізувати ситуацію в місті та області. З цією метою він задумав підірвати залізничне полотно на околиці міста, в районі Новожаново, зазначили у відомстві.

Читайте також: Сепаратисти обстріляли машину сил АТО з гранатомета

Популярні новини зараз

Воювати підуть не всі — в Раді розповіли, скільки всього українців планують забрати

Терміново змінюємо пенсійне посвідчення: у ПФУ розповіли українцям про важливий процес

Українцям будуть по-новому виплачувати пенсії: що змінилось

Власники квартир та будинків отримають космічні штрафи, якщо не встигнуть до 1 липня – що треба зробити

Показати ще

Диверсанта затримали співробітники Служби безпеки України у липні поточного року безпосередньо під час закладки вибухівки на стрілочному переводі станції Харків-Пасажирський.

Нагадаємо, в липні в Харкові суд засудив ще одного диверсанта до 5,5 років позбавлення волі за спробу влаштувати диверсію на залізниці поблизу селища Коротич Харківського району.