Напередодні місцевих виборів колишній "регіонал" Михайло Добкін розповів журналісту сайту Главком про свою підтримку від харків'ян, чинну центральну владу та своє відношення до подій на Майдані.

Добкін вже за звичаєм розповів про свої невдалі спроби зареєструвати партію, яка представлятиме його опозиційну силу. Він вважає, що чинний уряд спеціально заважає йому. На думку колишнього мера, більшість мешканців Харківщини все ще підтримують його, а також комуністів.

Також колишній мер Харкова висловився стосовно ініціативи від губернатора області Ігоря Райніна назвати один з проспектів на честь Небесної сотні. Він обурений тим, що суспільство не шанує пам'ять загиблих "беркутівців".

"Раз ми створюємо проспект Небесної сотні, то паралельний проспект давайте назвемо ім'ям загиблих бійців "Беркута", які харків'янам набагато ближче до душі. Не тому, що вони ненавидять загиблих молодих хлопців, серед яких було кілька харків'ян - за всіма сумують. Але для Харкова дуже актуально, бо симпатії наші були в той момент, та й сьогодні, на іншому боці", - заявив Добкін.

Читайте також: У центрі Донецька скупчення військової техніки (фото)

Популярні новини зараз

Перспективи похмурі: як Україна планує вийти з енергетичного глухого кута

Боржникам приготуватися: комунальники йдуть на крайні заходи

У кожного будинку буде свій котел? В Україні готуються до різкого підвищення тарифів на тепло

Більшу частину дня будемо з електроенергією: експерти побачили "світло наприкінці тунелю"

Показати ще

Також Михайло Добкін розповів про своє бачення ситуації на Донбасі. Він не хоче, щоб регіон був під контролем "ДНР" та "ЛНР", але й проти того, щоб "тамтешніх жителів третирували тільки тому, що вони жили на тій території".