У минулу суботу в Маріуполі, в парку ім. Гурова відбувся Турнір Воїнів "Сильна Nація", приурочений до дня фізкультури і спорту та покликаний популяризувати серед молоді здоровий спосіб життя. Організаторами турніру виступили полк "Азов" і Громадянський Корпус "Азов Маріуполь", повідомляє прес-служба полку. Пише Маріупольський експрес.

Весь захід було стилізовано під справжні богатирські ігри, а спортивні снаряди, яких у місто для турніру було завезено більше двох тонн, зроблені за прикладом давньослов'янських знарядь.

Читайте також: Під Маріуполем в ДТП з військовими постраждала дитина

До Маріуполя з'їхалися патріоти з усієї України, щоб своїми очима побачити виступи реконструкторів з маріупольського клубу "Половецький степ", які демонстрували середньовічні обладунки, зброю і манеру бою на мечах, змагання військових підрозділів і виступ Олександра Лашина - відомого маріупольця, п'ятикратного переможця змагання "Найсильніша людина України". На турнірі він виконував роль судді.

"Цей захід в Маріуполі пройшов в перший раз. Городяни залишилися настільки задоволені, що запитували коли буде наступний турнір. Схоже, такий захід слід проводити щорічно ", - зазначають в полку "Азов".

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще