На Луганщині в місті Старобільськ відбувся щорічний "XVII Легкоатлетичний забіг "Старобільська міля". У заході з метою пропагування здорового способу життя узяло участь близько 200 осіб віком від восьми до 80 років.

Рішенням керівництва сектору "А" зони АТО на бігову доріжку стали й військовослужбовці Збройних Сил України, аби помірятися силами з професійними спортсменами.

Судити змагання доручили неодноразовому чемпіону Світу з легкої атлетики восьмидесятирічному Миколі Панасику.

За підсумками спортивного заходу, у числі переможців забігу був старший лейтенант Григорій Трохимчук. Старання та успіхи інших українських бійців під час забігу також були відмічені організаторами заходу.

У привітальному слові організатори вже традиційного заходу подякували усім учасникам за підтримку здорового способу життя.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Показати ще

Читайте також: В Житомирі молодь пройде "Школу виживання" (фото)

"Приємно побачити цього разу на біговій доріжці наших славних захисників Вітчизни. Їхня самопожертва на полі бою є добрим прикладом для усіх молодих поколінь українців. У спорті завжди перемагає дружба, а в житті - правда, яка на боці наших воїнів", - зауважив Микола Панасик.

За словами керівництва сектору "А" зони АТО, військовослужбовці постійно займаються фізичною культурою. Зараз же, в період відносної тиші захисники Луганщини мають змогу проводити більше часу на спортивних майданчиках, а також брати участь у різних регіональних заходах.