У Міністерстві регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства України оцінюють готовність українських теплових організацій до зими на рівні 87-90%.

Про це під час круглого столу розповів заступник міністра регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства України Едуард Кругляк, повідомляє Укрінформ.

"Що стосується цифр підготовки до зими. Практично в 100% організацій ліцензіатів і неліцензіатів почалося заповнення мереж. У середньому підготовка теплових організацій до зими на 1 вересня приблизно - 87- 90%", - сказав Кругляк.

Читайте також: Українські міста отримають від Світового банку більше $700 млн на розвиток ЖКГ

Він також навів статистику підготовки господарств до зими: "Що стосується тепловиків, з 21 073 котельних, які готуємо до зими, підготовлено 18 530. З 614 котельних, які ремонтувалися, 528 вже зроблено. З 926 котлів, які були в плані, 798 замінили. З 316 км теплотрас - 261 км замінили, були проведені випробування. З 5,213 тис. теплопунктів 4,376 тис. вже готові. З технічної точки зору немає побоювань, що ми не розпочнемо опалювальний сезон вчасно", - відзначив заступник міністра.

Популярні новини зараз

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще