Косметологи розвіяли всі стереотипи про те, що макіяж робить нашу зовнішність старше. Виявляється, макіяж може навпаки омолоджувати нас, якщо ми правильно його наносимо і знаємо кілька основних правил антивікового макіяжу.

1. Використовуйте тональний крем
Жовтуватий відтінок тонального крему додасть шкірі свіжий вигляд. Засіб необхідно наносити вологим спонжем, добре вбиваючи засіб у шкіру ми отримуємо напівпрозоре покриття, яке практично не помітне на обличчі.

2. Підберіть консилер
Консилером можна приховати навіть самі дрібні недоліки на шкірі, мімічні зморшки. Консилер не створює ефект великого шару штукатурки на обличчі. Секрет консилера в тому, що він добре приховує недоліки при різному освітленні.

3. Кремові текстури
Важкі легкі текстури не зроблять наш зовнішній вигляд молодим. Це відноситься і до рум'ян. Замініть звичайну пудру на кремову, яку не потрібно наносити пензлем. Така косметика зволожує нашу шкіру, а зовнішність стає привабливою і природною.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

4. Зміна техніки нанесення рум'ян
Рум'яна слід наносити під виступаючу частину скул, візуально роблячи їх більш об'ємними. Така рельєфність зіграє на користь при створенні антивікового макіяжу.

5. Брови
Брови необхідно фарбувати на один тон світліше основного натурального кольору. Підфарбовані брови це ще одне правило вдалого антивікового макіяжу. Необхідно тримати олівець під кутом 45 градусів, не перпендикулярно. Якщо тримати олівець під кутом, покриття виходить не надто інтенсивним і неприродним.

6. База під тіні
Базу під тіні необхідно наносити пальцем легкими рухами. Користуючись базою, ваші тіні не потечуть і часто така база має корисний склад для шкіри повік.

8. Губи
З віком жіночі губи стають меншого розміру, особливо верхня губа. Щоб створити омолоджуючий макіяж, необхідно перейти на більш світлі тони губної помади.

Фахівці рекомендують наносити макіяж на шкіру відразу після вмивання, таким чином косметичні засоби краще лягають на шкіру. Завжди перед нанесенням косметичних засобів на обличчя ретельно очищайте шкіру спеціальними щоденними засобами.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що переліт найнеприємніше випробування для шкіри. Рівень вологості на борту становить 20 відсотків, приблизно як у пустелі. Шкіру необхідно максимально зволожувати, щоб вона не пересихала. Якщо ви летите більше трьох годин, організму загрожує порушення метаболізму. Застій лімфи - набряки, тьмяний колір шкіри. При польоті наша шкіра відчуває кисневе голодування призводить до погіршення процесу циркуляції крові.