Сьогодні вночі на трасі Київ-Харків у Полтавській області внаслідок аварії за участю трьох авто загинула сім'я з Франції: двоє дорослих і одна дитина. Ще троє дітей у реанімації.

Про це повідомив начальник по зв'язках з громадськістю управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області Юрій Сулаєв.

"Близько третьої години ночі 19 липня по автотрасі Київ-Харків у бік Харкова їхали вантажний автомобіль "ДАФ-95" з причепом, а за ним - "Жигулі" третин моделі. Поруч з поворотом на Бригадирівку поблизу Хорола "трійка" з якихось причин зачепила вантажівку і злетіла в правий кювет. Водій фури, почувши характерний звук, зупинився на узбіччі. Поки він з'ясовував, що до чого, минуло хвилин двадцять-тридцять. І раптом прямо під причіп "Дафа" влітає "Опель Зафіра" з іноземними номерами", - розповів Суслаев.

В результаті ДТП 32-річна мати з однорічною дитиною загинули на місці. Водій авто, 36-річний батько сімейства, помер від численних травм у лікарні. Ще троє дітей (10 років, 6 років і 4 місяців) зараз перебувають у реанімації.

Багатодітна сім'я мешкала у Франції. За попередніми даними, вони їхали в Росію, тому що мали російське громадянство.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Читайте також: У Черкасах посеред дороги вибухнув автомобіль (фото)

Водій "трійки" зник з місця події до приїзду міліції, кинувши розбитий автомобіль в кюветі, незважаючи на те, що його провини в тому, що трапилося немає.

Зараз проходить слідство. Причини аварії встановлюють. Одна з версій - водій "Опеля" міг заснути за кермом на ідеально-рівній після ремонту трасі. Друга версія - водій фури міг прибрати аварійні габарити. На даному етапі розпочато кримінальне провадження.