Сьогодні "410 завод Цивільної авіації" отримав сертифікат НАТО. Це дає можливість ремонтувати авіацію відповідно до стандартів Альянсу.

Про це повідомила прес-служба "Укроборонпрому".

"Це є підтвердженням високого професійного рівня підприємства, а також прикладом розширення нашої співпраці з європейськими партнерами", - прокоментував отримання сертифікату генеральний директор "Укроборонпрому" Роман Романов.

Чиновник підкреслив, що це підприємство зарекомендувало себе як ефективно працююче, яке займає лідируючі позиції у сфері авіаремонту.

Завод спеціалізується на ремонті і сервісному обслуговуванні літаків Ан-24, Ан-26, Ан-30, Ан-32 і двигунів Д-36.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Нагадаємо, що група експертів НАТО прибула 14 липня в Київ, щоб оцінити здатність підприємства. Ця подія відбулася в рамках розробки пілотного проекту з відновлення можливостей українських Військово-морських сил.

Матеріал по темі: Український флот візьме участь у навчаннях "Морський щит-2015"

1 липня Верховна Рада прийняла закон про ратифікацію Угоди про співробітництво у сфері підтримки, а також ратифікувала меморандум про домовленість між урядом України та Організацією НАТО з питань зв'язку та інформації.

На закритих переговорах між українськими силовиками і фахівцями НАТО говорили про створення патронного заводу в Україні в обмін на той, який зруйнувався в результаті обстрілу на Луганщині.