Американська комедійна актриса Емі Шумер знялася у пікантній фотосесії в образі принцеси Леї Органи із персонажами кіносаги "Зоряні війни" - роботами R2-D2 і C-3PO.

Про це повідомляє The New York Post.

Знімки з'являться в новому серпневому номері щомісячного чоловічого журналу GQ. На одному із фото 34-річна актриса лежить в ліжку з роботами, на іншому - тримає в роті палець C-3PO. На інших світлинах з'являється і Чубака.

Читайте також: У Каліфорнії створили дрон у вигляді робота з "Зоряних війн" (відео)

"Я завжди була відкрита для чоловічих коміксів, і бачу особливості підходу до чоловічих історій. У них видно, якою має бути жінка для чоловіка - солодкою і приємною", - зазначила актриса.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

34-річна Емі Шумер прославилася як стендап-комік на американському телебаченні. У 2013 році вона відкрила власне шоу "Всередині Емі Шумер" на каналі Comedy Central, що принесло їй номінацію на премію "Еммі" в категорії "кращий сценарист".

Актриса знялася в двох повнометражних фільмах - "Шукаю друга на кінець світу" (2012) і "Дівчина без комплексів" (2015). В останньому - за власним сценарієм.

Нагадаємо, роботи R2-D2 і C-3PO - єдині персонажі, які не пропустили жодної частини епопеї. У новій картині їх ролі знову виконають Кенні Бейкер і Ентоні Деніелс.