За ініціативою Радикальної партії зареєстровано законопроект про банкрутство фізичних осіб. Цей закон забезпечить оздоровлення кредитного портфеля української банківської системи та стане гарантією захисту громадянських прав українців.

Про це написав лідер Радикальної партії Олег Ляшко на своїй сторінці у Facebook.

"Через недолугу кредитно-грошову та економічну політику уряду та відсутність підтримки з боку держави, десятки, а то й сотні тисяч українців, які не спроможні обслуговувати свої борги потрапили у глухий кут. Вони опинилися в пожиттєвій "кредитній ямі", вибратись з якої самостійно не мають жодної можливості. Це є абсолютно неприпустимим для сучасної європейської країни", - заявив Ляшко.

Читайте також: У Раді президентська фракція і радикали влаштували бійку (відео)

Нардеп назвав зареєстрований законопроект "рятівним кругом для боржників".

Популярні новини зараз

Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Показати ще

"Він сформований на основі поєднання ліберального американського досвіду та найкращого досвіду європейських країн. Проект передбачає повне звільнення від своїх боргів - шляхом реструктуризації або введення процедури реалізації майна. При цьому боржнику гарантовано збереження соціальних стандартів - щомісячна сума коштів, що зберігається для утримання родини, та збереження житла для проживання", - наголосив він.