Екологи протестують проти імовірного дозволу керівництву Бахчисарая скидати сміття на полігоні твердих побутових відходів в Інкермані з боку уряду Севастополя.

Про це повідомляє видання "Крим. Реалії".

"Ми вже неодноразово публічно заявляли про те, що инкерманский полігон твердих побутових відходів існує нелегально, оскільки так і не був введений в експлуатацію згідно з нормами чинного законодавства. Отже, вивіз сміття на цей полігон з регіонів Криму є абсолютно неприйнятним", -заявила голова Громадської екологічної ради Маргарита Литвиненко.

Читайте також: Рідкісних птахів і тварин Коктебеля можуть знищити

Вона підкреслила, що конкретну форму протесту місцеві активісти ще не обговорили, оскільки місцевий уряд не дав ані позитивної, ані негативної відповіді на ініціативу бахчисарайських активістів.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Ми не говорили про конкретні форми протесту, але те, що цей протест буде - в цьому я можу бути впевнена", - підсумувала вона.

Декількома днями раніше голова бахчисарайської адміністрації Володимир Верховод заявив, що в даний момент йдуть переговори про вивезення побутових відходів з Бахчисарая на відповідний полігон твердих побутових відходів у Севастополі.