Влітку цього року вийде альбом Курта Кобейна, в який увійдуть невидані домашні записи музиканта. Диск планує випустити режисер документального фільму про покійного лідера групи Nirvana Бретт Морген.

"Ми випустимо дивовижний альбом цього літа. Він дійсно вразить людей. Щоб було ясно - це не альбом Nirvana, це просто Курт, і ви почуєте, як він робить речі, яких ви від нього ніколи не очікували", - розповів Морген.

Прем'єра документальної картини про життя Кобейна "Чортів монтаж" відбулася в лютому на Міжнародному кінофестивалі Берлінале. Морген раніше повідомляв, що під час роботи над фільмом знайшов понад 200 годин неопублікованої музики, її планувалося використовувати у фільмі.

Морген також розповів, що серед знайдених записів - імпровізації Кобейна з його дружиною і співачкою Кортні Лав, друзями і учасниками групи Nirvana, а також речитативи і записи різних музичних ефектів. За словами Моргена, 95% цих записів він ніколи не чув.

Читайте також: Знайдено кавер Курта Кобейна на пісню Beatles

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Кобейн вкоротив собі віку 5 квітня 1994 року , вистріливши в себе з рушниці. Група Nirvana, яку очолював Курт, в 1990-х роках здобула неймовірну популярність. В усьому світі було продано понад 62 мільйонів альбомів групи, а платівку Nevermind, яка розійшлася тиражем в 10 мільйонів екземплярів, критики досі називають одним з кращих альбомів в історії музики.