Сьогодні під стінами Верховної ради проходить мітинг. Активісти символічно одягли маски з обличчями колишніх високопосадовців - екс-президента України Віктора Януковича, екс-міністра освіти Дмитра Табачника, а також лідера "Партії регіонів" Олександра Єфремова.

"Ми всіх вас зібрали, бо ще 14 січня депутати прийняли важливий антикорупційний пакет і новий закон про прокуратуру. Було виділено півроку на підготовку бази для змін, але реформа так і не почалася. Колишні політики, які втекли з країни, дивляться на події в Україні і радіють", - повідомив на мітингу активіст.

Читайте також: Автомайдан пікетує Конституційний суд (фото)

Мітингувальники вимагають від депутатів якнайшвидше ухвалити закон про реформу прокуратури.

"Українська прокуратура одне з найбільш корумпованих утворень. Якщо депутати взялися за реформування і люстрацію, то потрібно починати саме з таких державних органів Чим довше реформи будуть впроваджуватися, тим гірше буде ситуація в загальному в країні Час іде і нічого не відбувається", - повідомив "Знай" активіст Роман.

Популярні новини зараз

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Також жителі Києва під будівлею парламенту будуть вимагати заборони на забудову історичних вулиць столиці України.

Нагадаємо, у вівторок, 21 квітня, в ході пленарного засідання народні депутати обговорять низку важливих законопроектів, зокрема - про прокуратуру і боротьбу з тероризмом.