41-річна жителька Харкова позичила у знайомого $4 тис. Борг обіцяла повернути наприкінці січня, однак не змогла. 45-річний чоловік вирішив провчити боржницю й посадив її на цеп.

Тепер чоловіку "світить" 7 років тюрми. "27 лютого приблизно о 18:30 чоловік із приятелем зустріли потерпілу на вулиці Ольминського, нагадали про борг. Потім кілька разів вдарили по голові, затягли харків'янку в машину та відвезли в гараж. Там продовжили знущатися з нещасної, прив'язали її до ланцюга та всіляко принижували. А коли вийшли з приміщення, жінка зателефонувала чоловіку. Один з мобільників вона сховала під одежею, що її і врятувало", - кажуть в прес-службі харківської міліції.

Після цього жінку звільнили з полону, а її викрадачів затримали. Проти них відкрили кримінальне провадження по статтям "викрадення людини" та "вимагання". Триває досудове розслідування.

"Могла в банку оформити кредит і віддати борг. Бо бігаєш потім і не можеш своє повернути. Але, якщо по голові бити та на цеп саджати, то гроші вона точно не поверне", - обговорюють новину в харківських спільнотах.