Якщо ви вважаєте, що хліб з кавуна, про який ми вже писали, найсмачніше, що може бути, то приготуйтеся до смакування леопардового ванільного хліба! Про це пише Знай, з посиланням на boredpanda.com.
Французький пекар Патрісія Неціменто нарешті поділилася рецептом свого винаходу! Кулінар живе на півдні Португалії та готує цей дивовижний смаколик для місцевих жителів та туристів в одному з кращих ресторанів.
Для того, щоб приготувати леопардовий хліб, необхідно просто зробити одну порцію ванільного тіста, одну порцію тіста з какао і порцію звичайного тіста.
Читайте також: Тайванська пекарня випускає хліб-кавун (фото)
Для більшої схожості з малюнком леопарда, можна зробити також два тіста з какао – одне більш насиченого кольору, а друге менш, та міксувати їх.
Головне за 15 червня: ТЦК більше не прийде, пенсії доведеться повернути, а крупи у супермаркетах стали небезпечними
"Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів
ПриватБанк звернувся до клієнтів: важлива інформація для всіх власників банківських карток
"Зупинить жінка": екстрасенс побачила завершення війни в Україні
Далі, охолодіть тісто з какао, скрутіть в циліндр та обережно загорніть у ванільне. І ці "ковбаски" огорніть звичайним тістом, і готово!
"Коли хліб пропечеться, не забудьте змастити його Нутеллою та пригостити дітей та друзів", - додає Патрісія.