Якщо ви вважаєте, що хліб з кавуна, про який ми вже писали, найсмачніше, що може бути, то приготуйтеся до смакування леопардового ванільного хліба! Про це пише Знай, з посиланням на boredpanda.com.

Французький пекар Патрісія Неціменто нарешті поділилася рецептом свого винаходу! Кулінар живе на півдні Португалії та готує цей дивовижний смаколик для місцевих жителів та туристів в одному з кращих ресторанів.

Для того, щоб приготувати леопардовий хліб, необхідно просто зробити одну порцію ванільного тіста, одну порцію тіста з какао і порцію звичайного тіста.

Читайте також: Тайванська пекарня випускає хліб-кавун (фото)

Для більшої схожості з малюнком леопарда, можна зробити також два тіста з какао – одне більш насиченого кольору, а друге менш, та міксувати їх.

Популярні новини зараз

Головне за 15 червня: ТЦК більше не прийде, пенсії доведеться повернути, а крупи у супермаркетах стали небезпечними

"Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів

ПриватБанк звернувся до клієнтів: важлива інформація для всіх власників банківських карток

"Зупинить жінка": екстрасенс побачила завершення війни в Україні

Показати ще

Далі, охолодіть тісто з какао, скрутіть в циліндр та обережно загорніть у ванільне. І ці "ковбаски" огорніть звичайним тістом, і готово!

"Коли хліб пропечеться, не забудьте змастити його Нутеллою та пригостити дітей та друзів", - додає Патрісія.