У замку Хогвартс в Лондоні влаштують різдвяну вечерю для шанувальників юного чарівника Гаррі Поттера зі знаменитої серії книг Джоан Роулінг, повідомляє Cosmopolitan UK.

Торжество влаштує компанія Warner Bros. Studio Tour London в "музеї поттеріани" в районі британської столиці (в павільйонах, де знімали фільми про юного мага).

Вечерю в Хогвартсі оцінили в 230 фунтів (близько 350 доларів). Гостям запропонують улюблені частування Поттера і його друзів: наприклад, йоркширський пудинг і вершкове пиво. Також учасникам вечері вручать по чарівній паличці.

У вартість вечері також входить екскурсія по студії. Гості подивляться вітальню факультету Гріффіндор, поїзд Хогвартс-експрес і платформу 9 і ¾.

Вечеря запланована на 3 грудня. Потрапити на нього можуть особи від 18 років і старше.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Читайте також: Гаррі Поттера поставлять у театрі

Після зйомок поттеріани кінопавільйони були перетворені компанією Warner Bros. в музей Гаррі Поттера в лондонському передмісті Уотфорд. Майже всі сцени знімалися саме в них, тому декорації та споруди було вирішено зберегти і влаштовувати екскурсії для шанувальників героїв твору Роулінг. Натурні зйомки проводилися в замку Алник на півночі Англії, в резиденції герцога Нортумберлендського.