Без довідки ні кроку: бойовики перешкоджають виїзду з окупованих територій

На тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей терористи активно посилюють заходи, що обмежують права і свободи населення. Чоловікам забороняють виїжджати на підконтрольні Україні території без наявності довідки з військового комісаріату про перебування на обліку.

Українців шокував "європейський сервіс" вітчизняної залізниці

У мережі оприлюднили знімки "розкішного" сервісу, який пропонують пасажирам українських потягів. Таргани, заблоковані аварійні виходи та повна антисанітарія у санвузлах вже нікого не здивує. А от чай у пластикових стаканчиках - щось новеньке. Користувачі іронізують, що із таким обслуговуванням та умовами до "Європи іще далеко".

Великодній сюрприз у горах: Карпати рясно засипало снігом

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

Показати ще

На Великдень у Карпатах почався справжній снігопад. На знімках, опублікованих співробітниками Чорногірського гірського пошуково-рятувального поста, видно, що в середині квітня у горах вирує справжня хуртовина.

У Києві учасники аварії влаштували сутичку

У столиці на перехресті Підлісної та траси на Ірпінь водій Skoda не впорався з керуванням та протаранив Renault, що рухався по сусідній смузі. Очевидці аварії викликали поліцію, але до прибуття правоохоронців власники машин влаштували сутичку. Свідки стверджують, що водії застосовували вогнепальну зброю.

Дослідження Червоної планети: співробітники NASA виявили труп марсіанина

Фахівці американського космічного агентства NASA виявили на поверхні Марса труп інопланетянина. Знімки Червоної планети, які зробили за допомогою супутника, шокували експертів. На фото видно силует людиноподібної істоти, яка загинула під важкою плитою.