Без паспортів замість безвізу: СБУ заблокувала роботу сервісу

За кілька годин після рішення Європарламенту щодо скасування віз для України всі центри з видачі закордонних біометричних паспортів призупинили свою роботу. Припускають, що збої в роботі паспортних центрів можуть бути пов'язані з перевірками, які СБУ проводить в телекомунікаційних компаніях, і можливим вилученням серверів.

США завдали ракетного удару по Сирії

У відповідь на хімічні атаки американські військові завдали ракетного удару по авіаційній базі у Сирії. Відомо, що напередодні президент США Дональд Трамп наголошував на тому, що відповідальними за вбивства мирних мешканців є прихильники режиму Башара Асада.

Односторонній "Мінськ": Турчинов розповів про атаки терористів на Донбасі

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що українські спецслужби фіксують активне нарощування Росією військового потенціалу на західному та південному стратегічних напрямках. Він підкреслив, що російсько-терористичні угруповання демонстративно нехтують Мінськими угодами та черговою домовленістю про припинення вогню.

Америка допоможе Україні захиститися від хакерів Путіна

У Конгресі США презентували законопроект про посилення кібербезпеки України, згідно з яким встановлять вдосконалені програми із захисту техніки, а також зменшення технологічної залежності країни від Росії.

Авіакатастрофа у Франції: пасажирський літак згорів ущент

На південному сході Франції легкомоторний пасажирський літак зачепився за верхівки дерев при посадці і загорівся, в результаті чого загинули двоє людей.