Шкіра рук страждає не менше, ніж шкіра обличчя і всього тіла. Як і деякі ділянки тіла, шкіра рук видає наше старіння. Щоб запобігти процесу старіння необхідно дотримуватися основних правил: зволоження, відновлення шкіри і живлення.

Кожа рук більш щільна і міцна, але з віком, на руках у першу чергу з'являються перші зморшки. Миючі засоби, домашня робота, вплив хімічних засобів не додає краси нашим рукам. З віком, вироблення зволоження шкіри йде на спад, тому важливо регулярно підживлювати шкіру наших рук.

Використовуйте крем для рук з додаванням гіалуронової кислоти, протеїну, масла ши, сорбітолом, пентавином.
Особливо в холодну пору року, шкіра рук піддається негативному впливу з-за морозів, вітрів, в жаркий час згубно впливає сухе повітря і сонячні промені. З-за цього порушується робота сальних залоз і шкіра рук стає грубою, пересушеною, шерховатою. Відновити гідро-ліпідний баланс шкіри рук можна з допомогою різних масок на основі натуральних кісточкових олій. При догляді варто застосовувати масаж для рук. Це найкращий спосіб, щоб відновити і поліпшити циркуляцію крові і лимфоток. Застосовуючи самоммассаж для рук, варто знати основне правило: починаємо процедуру з кінчиків пальців, поступово рухаючись до долоні і закінчуючи тильною стороною кисті.

Щоб зберегти молодість шкіри рук, дотримуйтесь основних правил, які потрібно застосовувати кожен день:

Після миття рук, витирайте шкіру насухо, щоб залишки води не провокували сухість шкіри. Починаючи з 25 років, використовуйте крем з біоактивними добавками, регенеруючий крем наносить на ніч.
Полюбите готувати випічку – дріжджове тісто, у складі якого, крім пом'якшувальних речовин, ще й багато вітамінів групи В, яке володіє дивовижною властивістю підтягувати шкіру рук.
При прибиранні квартири одягайте гумові рукавички, щоб хімічні компоненти засобу не шкодили шкірі рук.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити

Показати ще

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що використання металевих пилок шкодить нігтям. Насправді металеві пилочки - минуле століття, тому вибираючи інструмент для підпилювання мацайте його, він повинен бути максимально м'яким. Металеві пилочки травмують нігті, що призводить до розшарування нігтів і ламкості.