Марко Супрун, волонтер, сценарист та засновник проекту Babylon'13, отримав нагороду щорічного фестивалю мистецтв Passion for Freedom за стрічку "Сильніше ніж зброя". Свою нагороду він присвятив Олегу Сенцову, який нині незаконно перебуває у російській в'язниці, передає "5 канал".

Документальна стрічка потрапила до списку номінантів фестивалю. Passion For Freedom - це щорічний міжнародний форум кінематографістів, художників, літераторів з усіх куточків світу, які своїми творами виступають проти насилля, диктатури й брехні.

Читайте також: Українська стрічка "Зима у вогні" стала призером кінофестивалю The Grolsch

За задумом організаторів фестивалю, твори мають торкатися трьох ключових питань: що таке свобода? Наскільки легко її втратити? Як важко її повернути?

Повнометражний документальний фільм "Сильніше, ніж зброя" про події на Майдані вийшов на українські кіноекрани 27 листопада 2014 року.

Популярні новини зараз

До школи за новими правилами: кому заборонять навчатись дистанційно

Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін

Штраф за відмову від ВЛК скасують: хто уникне покарання за порушення військового обліку

В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив

Показати ще

Раніше повідомлялося, що перша повнометражна стрічка об'єднання документалістів Babylon'13 про події на Майдані "Сильніше, ніж зброя" потрапила до десятки фільмів-номінантів 7-го Міжнародного лондонського артфестивалю Passion For Freedom.