Керманич мюнхенської Баварії Карло Анчелотті сказав, що їх очікує складний матч, проте команда вірить у себе та свої сили. Окрім того, італієць зазначив, що чудово знає Реал та його наставника.

- Для мене це особливий поєдинок. У мене особливий зв'язок з Реалом і його гравцями. Зідан - мій хороший друг. Я дуже радий, що у нього все так добре виходить в Реалі, з яким він виграв Лігу чемпіонів в минулому році. Однак той факт, що я знаю Зізу і гравців, не дає жодної переваги. Ми в курсі того, на що здатний Реал, але будемо концентруватися на тому, що вміємо ми самі, - заявив Анчелотті.

В свою чергу головний тренер мадридського Реалу Зінедін Зідан, сказав, що те, що вони добре знайомі з Карло Анчелотті нічого не означає, адже на полі грають дві великі команди.

-Ми відмінно виступаємо в Лізі чемпіонів і завтра будемо грати на перемогу. Зараз наша команда краще, ніж три роки тому, коли ми вибили Баварію з розіграшу. Проте завтра буде зовсім інший матч і інші команди, - сказав Зідан.

Нагадаємо, що поєдинок у Мюнхені стане вже 23-м між Баварією та Реалом. Ніхто так часто не зустрічався між собою у турнірах під егідою УЄФА.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Як вже повідомляв портал Знай.ua, у чвертьфінальному поєдинку Ліги чемпіонів між Баварією та Реалом букмекери вважають фаворитом мюнхенський клуб.