Мер Добропілля, що знаходиться на тимчасово окупованих територіях, Андрій Аксьонов прибрав з міста українську символіку.

Зокрема, Аксьонов наказав познімати український прапор, заявивши, що не треба, щоб тут "маячили ці рвані ганчірки". Білборди з написами "Добропілля - це Україна" теж кудись різко щезли.

Чиновник неодноразово розповідав про свої симпатії до Російської Федерації, а також до так званих Донецької і Луганської народним республікам. Коли представники ЗМІ запитали Аксьонова, чи бачив він "ці рвані ганчірки", які хлопці на передовій тримають як справжній скарб, чиновник відповів: "Ну а ви в шахті були?".

[[{"fid":"178452","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"524","width":"786","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Тоді журналісти зажадали, щоб градоначальник повернув назад в місто всю національну символіку і дали йому на це 14 днів, Аксьонов відразу відповів, що не збирається цього робити.

Популярні новини зараз

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що так званий глава анексованого півострова Сергій Аксьонов закликав учасників "Євробачення" бойкотувати конкурс за те, що СБУ заборонила в'їзд Юлії Самойловій.