Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які цікавляться економічним життям України, є дуже цікаві новини. Так, розслідування, яке проводять журналісти "Наші гроші", допомогло виявити деякі нюанси ще в одному мільярдному підряді для пов'язаної з Голіком фірми.

Буває по-різному, іноді сюжети наших колег призводять до результатів, а буває й так – за тиждень після виходу розслідування чиновники вирішили підкинути ще грошей фірмі-фігурантці.

Про це стало відомо завдяки інформації журналістів "Наші Гроші".

Лікарня Кривого-Рога, скріншот: "Наші гроші"

Лікарня Кривого-Рога, скріншот: "Наші гроші"

Популярні новини зараз

25-річна блондинка всього за тиждень переспала із сотнею студентів та їхніми батьками: рекорд побито

Стосується всіх власників карток "Ощадбанку": важливі зміни

Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації

Продай майно – заплати за комуналку: українці вийшли на новий рівень бідності

Показати ще

Повідомляється, що нещодавно Дніпропетровська ОДА замовила у компанії "Стройінвест" ремонт лікарні у Кривому Розі. На неї із бюджету виділили 1.31 млрд грн. Потенційним учасникам торгів не було надано ані проект робіт, ані відомості ресурсів. Свої пропозиції на мільярдний проект фірми мали створити лише за два тижні.

Новий тендер на 1,3 мрд, скріншот: Bihus.info

І, про диво (ні), з такими умовами на тендері виявився лише один учасник – фірма "Будінвест". Хто дивився останній матеріал Наталії Лазарович, має чудово пам'ятати цю назву. А якщо ви ще ні - є час виправитися:

Саме з колишнім власником "Будінвесту" листувався "куратор Великого Будівництва" Юрій Голік. Нагадаємо, в оприлюднених у матеріалі листуванні вирішувалися питання щодо будівництв та державних виплат на них.

З 2016 року фірма, пов'язана з Голіком, одержала з бюджету 4 МЛРД грн. І, схоже, нічого не заважає їй і надалі отримувати мільярдні підряди.

Нагадаємо, для "показань" проти заступника директора НАБУ Гізо Углави в САП призначили керівника підрозділу детективів Скомарова - ЗМІ.

Раніше повідомлялося, "Ідеолог сучасного рашизму": Микола Томенко вказав, ким став алкоголік-Медведєв.

Також, "відбудовою" Херсона займеться компанія, пов'язана з місцевою поліцією та владою: вже дали 130 млн.