Для всіх наших шанованих читачів, які цікавляться актуальними політичними новинами з життя України, є цікава історія. Нардепи вже проголосували за новий законопроект, який дозволяє корупціонерам відкупитись за свої злочини.

Уряд пропонує замінити покарання на повне відшкодування збитків та штраф до 204 млн грн. Українські журналісти встановили, що серед прихильників цієї ініціативи є народні депутати, яких правоохоронці підозрюють у хабарництві та інших корупційних злочинах.

Про це стало відомо завдяки повідомленням різних блогерів, а також політичних експертів у соціальних мережах.

Андрій Одарченко у рожевій сорочці, скріншот: YouTube

"На фото в рожевій сорочці - нардеп Одарченко, який вийшов із СІЗО під заставу в 15 млн грн через підозру в корупції, а тепер голосує на засіданні комітету парламенту за законопроект, який дозволяє уникнути покарання за корупцію, сплативши частину хабара", - пишуть автори одного з найпопулярніших в Україні новинних Telegram-каналів.

Популярні новини зараз

Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу

Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи

Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього

У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах

Показати ще

Підозрюваний у скоєнні корупційних злочинів – нардеп від партії "Слуга народу" Андрій Одарченко. Правоохоронці викрили Одарченка на спробі підкупу криптовалютою топ-чиновника. Нардеп перший в історії України, кого підозрюють у наданні хабара криптовалютою.

Нагадаємо, 500 тисяч за готель на Мальдівах та 6 млн прихованих доходів: НАБУ відкрило справу проти Фельдмана.

Раніше повідомлялося, тренер ФК "Епіцентр" Сергій Нагорняк примудрився при зарплаті 7400 гривень купити дружині новий "Мерседес" із салону.

Також, поляк розкрив головні "дивині", які він зустрів в Україні: "корупції" ще не бачив.