Деякі з наших читачів чудово пам'ятають персонажа під ім'ям Тігран Енгібарян. Ще далекого 2018 року Тигран, коли йому було 18 років, на смерть збив підлітка – 17-річного Володимира Виношкіна на Салтівському шосе у Харкові. Тоді Тигран виїхав на зустрічну смугу.

Того дня він залишив місце аварії, покинувши автомобіль неподалік, заздалегідь знявши з нього номери. Як ви, можливо, вже здогадалися, він не поніс за це покарання. Точніше - йому призначили трирічний випробувальний термін, який минув ще 2021 року.

Як можна побачити вже на кадрах від липня 2024 року, випробувальний термін на Тиграна не вплинув. Про це пишуть автори Telegram-каналу "Паш, баш".

Небезпечне водіння харківського мажору, скріншот: YouTube

"Тигран продовжує їздити як убоку з відчуттям повної вседозволеності, і що він не понесе за це покарання. Його машина - Лексус. І ще відео військового часу, з Харкова. Де Тигран хирить на червоний сигнал світлофора", - реагує один із харківських пабліків, де публікують відео з ДТП.

Популярні новини зараз

В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт

Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат

Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи

Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну

Показати ще

Блогери кажуть, що для блатних у нас закон не писаний, а його татко все може вирішити.

"Тут один харківський канал виклав відео, де водій Lexus повертає третім рядом, проїжджає на червоний і робить іншу дикість, демонструючи класику убанського водіння. За словами адміна, за кермом позашляховика - Тигран Енгібарян. Той самий, який у 2018 році збив хлопця на пішохідному перехресті, намагався втекти, плакав у суді, але згодом відкупився від сім'ї загиблого та вийшов на волю.

Номери позашляховика розібрати неможливо, але чомусь вірю автору. Кілька тижнів тому бачив Енгібаряна за кермом такого ж Lexus на сімках. Він запаркувався по діагоналі прямо посеред проспекту Науки, увімкнув аварійку і пішов до закладу. Безкарність породжує безкарність.", - пишуть автори каналу.

Нагадаємо, з 1 січня почне діяти новий законопроект: наскільки він засмутить водіїв.

Раніше повідомлялося, автомобілістам приготували новий водійський документ: кому видаватимуть права з обмеженнями.

Також, водіям радять готувати гаманці: нові космічні штрафи обдеруть до нитки.