Про це пише політолог Олексій Курпас у своєму блозі. Наводимо слова автора без коментарів редакції.

Офіційно у Миколи Тищенко було три дружини. Перша – Лариса Тищенко народила йому у дві тисячі п’ятому році сина Данила. Друга дружина Ірина Журавська, племінниця колишнього заступника мера Києва Віталія Журавського дуже швидко зрозуміла, хто такий Тищенко. Розлучилися вони вже через пів-року після весілля. Втретє нардеп одружився в 2016 році з Аллою Барановською. Після весілля у них народився син Давид. Але і ця дружина також розлучається з Тищенком. В наближених колах ні для кого не секрет любов депутат до походів наліво. Джерела з його оточення стверджують, що зраджував він кожній з законних дружин. Втім сам Тищенко любовні справи коментую, як і все інше, просто комічно. Заявляв навіть, що йому підливали приворотне зілля.

«Я був об’єктом, якому підливали, Україна взагалі дуже славиться різноманітними магічними ритуалами, дівчата дуже люблять ходити до гадалок, ворожок та створювати якісь зілля. І потім вранці своїм коханим підливати в чай, роблять з чоловіків просто пластилін, чоловіки стають покірними, м’якими, дурними і закохуються, я відчув це на собі».

Серед коханок Миколи Тищенка не лише моделі. Адже він не гребує навіть спати з дружинами власних партнерів. Один з таких випадків вже набув розголосу в ЗМІ – тоді стало відомо про зв'язок Тищенка з дружиною директора його ж благодійного фонду. Мова про Геннадія Дмитрієва – поки він керував БО "ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД МИКОЛИ ТИЩЕНКО" та допомагав відмивати гроші, сам Тищенко розважався з його дружиною.

Популярні новини зараз

Утримувати тариф більше не будуть: восени на українців чекає новий удар по гаманцях

Воювати підуть не всі — в Раді розповіли, скільки всього українців планують забрати

В Україні вводять нові графіки відключень світла — як визначатимуть черги

В українців погрожують відібрати житло: за що можна залишитись без даху над головою

Показати ще

Евеліну Андрієвську, молоду помічницю Тищенка теж називають його коханкою. Журналісти та військові неодноразово зазначали, що вона є ватницею, прихильницею Путіна та Лепса і може бути потенційним агентом Кремля. За даними журналістів, вже під час війни з рф їздила до окупованого Криму. Більше того, Андрієвська дозволяла собі навіть критикувати дії ЗСУ, розповсюджувала у своїх соцмережах інформацію з проросійських пабліків. А коли в 2015 році в Донечьку стався вибух, Андрієвська розповсюдила допис з ворожого пабліку про те, що Україна нібито використала тоді точку У. «Такая она, эта слава Украины? Это не просто «точка У», это точка в доверии и надежде.» - написала тоді Андрієвська. Під час нападу на колишнього військового в Дніпрі Евеліна теж була поруч з Тищенком. Користувачі мережі, які уважно продивилися матеріали з місця нападу, зазначили, що на помічниці були сережки Van Cleef вартістю майже 200 тисяч гривень.

Та жодна з численних коханок, та навіть ніхто з колишніх дружин, які народжували йому дітей, не прийшли підтримати Тищенка до суду. Міру запобіжного заходу депутату обирали за присутності журналістів. Також прийшов київський пенсіонер – просити допомогти вирішити проблему з землею. Жодного соратника, друга, партнера або ж навіть родича. Під цілодобовий домашній арешт Тищенко відправився абсолютно самотнім.