ТОВ Бурова компанія «Горизонти» афільована з Козицькими (голова ВЦА Львівської області) погрозами з боку правоохоронних структур та дрібних злочинців торує собі шлях на Полтавщині.

За можливість набивати собі кишені мільярдами, реалізуючи газ населенню за космічними цінами, у 2023 році Козицькі пропонували капітально відремонтувати конюшню генерал - губернатора, в якій тренуються греко-римській боротьбі понад 500 дітей з малозабезпечених сімей, та дітей батьків, яких Зеленський вигнав з власних домівок, та капітально відремонтувати дороги у Сем'янівці, Тернівщині, Яциновій Слобідці, Олепірах.

Козицький хотів залучити минулого року грошу від ЄБРР під свої активи, але їм відмовили.

Популярні новини зараз

Позбавлять прописки без вашого відома – хто ризикує стати "безхатьком"

Українці залишаться без пенсій, і не важливо – працювали вони, чи ні

Категорії українців, які матимуть право на відстрочку з 1 липня

В Україні готують важливі зміни до мобілізації: чого чекати

Показати ще

Зрозуміло, що обіцяного ні діти, ні селяни не дочекалися, бо, як пояснив очільник олігархів Зеленський: — «я вам нічево нє должєн».

То ж і свита, яка грає голого короля, живе його лозунгами.

Селяни, двори і дороги яких пообпутували кабелями і стовпчиками львівські олігархи, скаржаться на тиск з боку правоохоронців та дрібних бандитів, які сиділи в тюрмах за крадіжки газового конденсату, та які представляють інтереси «губернатора Козицького».

Сьогодні близько 100 чоловіків призовного віку носять кабелі та приймають участь у обставлянні селян, як вовків, прапорцями. Але Полтавський РТЦК та СП не мобілізує здорових бугаїв призовного віку та десяток повнопривідних автомобілів, на яких пересуваються бандити з ТОВ Бурова компанія «Горизонти».

Марина з Яцинової Слобідки у коментарях виданню зазначила:

«олігархи знову облапошать простих людей, набурять вишок, вишкребуть наші нафту і газ, і продадуть нам удесятеро дорожче. Чи ми вже не хазяєва своєї землі, кляті клоуни вже все спродали?»

Інші селяни живуть надіями продати свої паї за 300 - 400 тис доларів представникам компанії олігарха Козицького.

Натомість розумні вказують на екологічне лихо, яке спіткає мешканців територій під Жуківською площею.

Віктор Іванович, нафтовик з 34 річним стажем зазначає:

З метою інтенсифікації видобутку вуглеводнів олігархи будуть рвати пласти під землею, отруюючи все навкруги. В складі розчинів для ГРП входять десятки мутагенів, канцерогенів, та просто високотоксичних речовин. Є загроза отруєння всього біорізномаїття, та втрати водоносних горизонтів.

Доля мільйонів індіанців, які віддали свої землі переселенцям, загальновідома.

Загальновідома і доля палестинців, які пустили на свої землі переселенців.

Чи спіткає українців доля палестинців, які є вигнанцями на власній землі з огляду подій і законів, прийнятих владою українофобів, побачимо найближчим часом. Якщо, безумовно, українці не повернуть собі окуповану Державу.